PORTO PESCARA

PORTO PESCARA Snel, warm en gratis thuisbezorgd

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4225 beoordelingen
29 mrt 2020 om 18:48 Sneller dan verwacht en het eten was heerlijk als gewoonlijk
29 mrt 2020 om 1:11 Didn't bother to read the delivery instructions. Since they didn't and rang the doorbell anyway the kids woke up, fuck that. Order somewhere else next time
28 mrt 2020 om 20:23 Ik zou niet bestellen, maar ophalen bij porto Pescara. Pizza’s zijn echt heel goed, maar bij bezorging soms wat afgekoeld.
28 mrt 2020 om 10:46 Sneller dan verwacht en prima pizza. Bezorging echter niet contactloos terwijl men dit nota bene zelf op de bon had gezet voor hun bezorger.
27 mrt 2020 om 20:50 Het kan wat sneller qua bezorgen. Ze waren mijn Saus bij de pizza vergeten!
27 mrt 2020 om 4:20 Ze deden echt lang terwijl ik heel dichtbij woon 2 keer daar besteld ik ga die fout niet meer in ik woon letterlijk 5 minuten vandaar
26 mrt 2020 om 23:53 Zoals gewoonlijk weer van perfecte kwaliteit!
26 mrt 2020 om 18:30 The delivery was not equal to the order, i phoned them and they saw that they made a mistake. They made a new order and delivered that 1 hour later. Due to the re delivery i rate this with 5 stars, also the delivery guy was very friendly
25 mrt 2020 om 21:33 De randen waren lekker maar het had te veel vet en te veel salami. volgende keer moeten jullie kijken naar wat de mensen vragen of niet want ik vroegen zonder oregano en ik kreeg het met oregano dus. en probeer zo min mogelijk vet te gebruiken. oke bye
25 mrt 2020 om 21:29 In deze tijd rond etenstijd ( spits )nog zo'n heerlijke pizza binnen een uur bezorgen. Super Super super! Heel hartelijk dank!
24 mrt 2020 om 10:05 So good!