PORTO PESCARA

PORTO PESCARA Snel, warm en gratis thuisbezorgd

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4560 beoordelingen
21 okt 2020 om 14:07 Is echt hellemaal los gegaan met de zoutpot op de kroketten nadat hij geirriteerd aan de telefoon klonk. Patat dan aan de andere keer weer hellemaal geen zout en niet door gebakken en slap. normaal geen azijnzijker maar dit was erg ondermaats
21 okt 2020 om 1:21 Heerlijke pasta was het top
21 okt 2020 om 0:14 Was heerlijk en netjes op tijd. Goed warm.
20 okt 2020 om 21:42 Ik heb 2 dingen besteld waarvan alleen maar één bezorgd werd
20 okt 2020 om 0:27 Eten had echt geen smaak. De kapsalon was gewoon waterig. Broodje shoarma was helemaal zompig en aangebrand. Eerst dacht ik ik geef dit restaurant een kans ondanks de reviews maar mensen echt niet doen ! de bezorger was aardig maar dat was het dan ook..
15 okt 2020 om 22:58 Eten was koud! ,maar het was wel lekker! dus voortaan aub warm houden! bezorger heeft mn eten voor de deur op de grond neer gezet!
15 okt 2020 om 19:34 Delivery man should have read the amount I was going to pay, so that he would bring enough change. Gave me less than I was expectin (although not substantial). Then lied that he'll get the remaining change, and predictably so didn't come back.
15 okt 2020 om 18:48 Wij hadden niet gekregen wat we besteld hadden. Toen we gebeld hadden kregen we een onverstaanbaar persoon aan de lijn die ons niet begreep. Uiteindelijk toch maar gegeten. Alles uitgekotst om half 4 snachts. Top restaurant...
14 okt 2020 om 20:24 Vlees smaakt goed, weinig alleen. Voor die prijs matig gevuld. Was ook niet warm
14 okt 2020 om 17:46 Kijk, laat ik het gewoon zo zeggen: DIT IS PAS PIZZA!!!!! En daarmee zijn we ook meteen aan het einde gekomen van mijn review, bedankt voor uw aandacht.
12 okt 2020 om 4:17 Amazing food, never disappoint!
11 okt 2020 om 20:59 Duurde heel erg lang en eten was niet denderend.